Ovoce měníme na poklady

V naší pěstitelské pálenici se zpracovává vykvašené ovoce na ovocné destiláty. Pálenice je vybavena technologií německé společnosti Arnold Holstein, která patří ke světové špičce v oboru destilačních zařízení.

Úvodní stránka>Aktuality>Švestková povidla v Itálii

Ve dnech 25. - 29.10. 2012 se konal v Turímě Salon del Gusto. Jedná se o největší evropský prodejní veletrh regionálních potravin od malých producentů, zhruba v poměru 60% z Itálie a 40% ze zbytku Evropy a světa. Čtyři moravské kraje tam letos organizují poprvé svoji prezentaci formou regionálních produktů. Bylo vytipováno 8 produktů a nezávisle na sobě vytipoval jak Zlínský, tak Olomoucký kraj jako produkt " švestková povidla", který by tam určitě neměl chybět. Tohoto vetrhu se zůčastnilo okolo 250 tisíc návštěvníků. Prezentaci těchto výrobků zajišťoval Slow Food Moravia.

Štítky

povidla

Povidla na veletrhu Salon del Gusto 2012 Turín